NL
 • mazouttanks mazouttank stookolietank reinigen van mazouttanks
  mazouttanks mazouttank stookolietank reinigen van mazouttanks    Bel ons op 02/427.42.90
 • mazouttanks mazouttank stookolietank reinigen van mazouttanks
  mazouttanks mazouttank stookolietank reinigen van mazouttanks    Bel ons op 02/427.42.90

Vitesske, specialist in mazouttanks

Ondervind je problemen met je verwarmingsinstallatie en wil je daarom je mazouttank laten reinigen? Of zoek je een betrouwbare partner om je oude stookolietank te neutraliseren of te verwijderen? Dan ben je aan het goede adres bij Vitesske. Wij beschikken over de juiste middelen en de nodige ervaring inzake mazouttanks om al deze problemen grondig aan te pakken. Het reinigen, neutraliseren en verwijderen van mazouttanks is immers een vak apart dat vraagt om het nodige vakmanschap.

 

Het reinigen van mazouttanks

Om mazouttanks te reinigen komen we altijd ter plaatse met een ADR-vrachtwagen, speciaal ontworpen voor het vervoer van ontvlambare stoffen. Hiermee zuigen we de stookolietank leeg om deze vervolgens volledig te kunnen reinigen. Het reinigen van mazouttanks gebeurt steeds onder hoge druk en met behulp van specifieke detergenten. Als de tank opnieuw zuiver is wordt de stookolie terug overgeplaatst, met een minimaal verlies aan mazout. Bovendien gebeurt het reinigen van mazouttanks volgens de strengste voorschriften inzake milieubeheer.

 

Mazouttanks verwijderen of neutraliseren

Het neutraliseren van mazouttanks is verplicht wanneer een tank niet meer gebruikt wordt. Daarom zijn er twee opties: ofwel kan de mazouttank worden opgevuld ofwel kan deze volledig verwijderd worden. In beide gevallen zullen we de mazouttanks eerst volledig ledigen en reinigen, zodat alle schadelijke stoffen verwijderd zijn. Indien mogelijk wordt de stookolietank daarna versneden en verwijderd, en anders wordt ze opgevuld met scheldezand om te voorkomen dat de tank instort. Na de werken ontvangt de klant uiteraard een officieel neutralisatie-attest.

 

Ontdek onze diensten omtrent mazouttanks

Met meer dan 60 jaar ervaring is Vitesske de ideale partner voor alles wat betreft mazouttanks. Het reinigen, neutraliseren en verwijderen van mazouttanks wordt uitgevoerd door een team van speciaal opgeleide vakmensen waarbij veiligheid steeds op de eerste plaats komt. Vitesske wordt dan ook officieel erkend om deze werken uit te voeren. Bovendien kan je bij ons ook altijd rekenen op de scherpste prijzen. Aarzel dus niet en contacteer ons op 02/427.42.90 of op info@vitesske.be.


 • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
  T. Vandeweghe
 • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
  Van Gijsegem
mazouttanks reinigen van mazouttanks mazouttank stookolietank
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01