NL

Onze ruimdienst staat altijd klaar

De ruimdienst van Vitesske beschikt over een uitgebreid wagenpark en is in staat om diverse ruimingswerken uit te voeren. Hiertoe behoort onder andere het leegmaken van septische putten, het ledigen en reinigen van regenputten, en het reinigen van rioleringen van alle diameters. Bovendien werken wij zowel voor particulieren als voor bedrijven, industriële projecten, enzovoort. Aarzel dus niet en neem contact op met de ruimdienst van Vitesske uit Brussel voor een efficiënte oplossing van de meest uiteenlopende problemen met je riolering!

 

Het ledigen en reinigen van putten

Toiletten die niet meer doorspoelen, de lavabo die verstopt is,... Een volle septische put kan verschillende ongemakken met zich meebrengen. Om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen staat de ruimdienst van Vitesske 7/7 voor je klaar. Naast het ledigen van septische putten kan je onze ruimdienst trouwens ook contacteren voor het leegmaken en reinigen van regenputten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw regenput volledig terug in orde is en dat je opnieuw gebruik kan maken van helder, proper regenwater.

 

Onze ruimdienst, ook voor rioolreiniging

Ook voor rioolreiniging kan je rekenen op de ruimdienst van Vitesske. In dit geval komen wij snel ter plaatse met een van onze combi-wagens waarmee we onder hoge druk de rioleringen grondig schoonmaken, ongeacht de diameter van de leidingen. Bovendien kan onze ruimdienst zowel worden inschakeld voor het oplossen als voor het voorkomen van problemen. Een preventieve rioolreiniging kan immers veel kwaad voorkomen, zeker bij grotere gebouwen. Neem gerust contact op met de ruimdienst van Vitesske om meer te ontdekken over deze dienst.

 

De ruimdienst van Vitesske voor alle ruimingswerken

De ruimdienst van Vitesske uit Brussel is de meest geschikte partner voor het leegmaken en reinigen van septische putten en regenputten, het reinigen van rioleringen, en tal van andere ruimingswerken. Zijn er dus problemen met de riolering, bel dan naar onze ruimdienst op het nummer 02/427.42.90. Wij staan op elk moment paraat en kunnen elke klus de baas!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ruimdienst regenputten rioolreiniging ruimingswerken
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01