NL

De septische put ledigen en reinigen

De septische put of beerput is een grote tank waarin al het afvalwater wordt opgevangen dat afkomstig is van toiletten, douches en baden. Door de aanwezigheid van bacteriën wordt het water hier gezuiverd alvorens het wordt afgevoerd naar de riolering. Soms kan het echter gebeuren dat de septische put vol is. Dit kan je merken als het toilet bijvoorbeeld niet goed meer doorspoelt, als de aflopen in huis verstopt lijken te zijn, of als er geurhinder optreedt. De enige oplossing is dan uiteraard om de septische put te ledigen.

 

De werking van een septische put

In principe maakt de werking van een septische put het onnodig dat men deze moet ledigen. De aanwezige bacteriën zorgen er immers voor dat alle afval verwerkt wordt. Soms wordt deze werking echter verstoord, onder andere door chemische stoffen zoals reinigingsproducten die in de septische put terechtkomen. Bijgevolg kan de put verstopt raken en dus vollopen. Gelukkig kan je altijd contact opnemen met Vitesske om je septische put te ledigen. Dankzij hun permanente wachtdienst is er steeds iemand bereikbaar en kunnen de vakmannen van Vitesske snel ingrijpen.

 

Vitesske neemt elke septische put onderhanden

Vitesske kan elke septische put ledigen, groot of klein. Zo is de capaciteit van onze grootste wagen maar liefst 24.500 liter. Bovendien zullen wij, na het ledigen, de septische put ook steeds reinigen. Na het reinigen zal de septische put weer helemaal proper en vrij van chemische stoffen zijn. Het kan trouwens ook gebeuren dat een septische put verstopt is. Ook dit is geen probleem voor Vitesske: al onze wagens zijn combi-wagens die septische putten kunnen ledigen én ontstoppen.

 

Septische put laten ledigen en reinigen door Vitesske

Voor het reinigen en ledigen van septische putten ben je aan het goede adres bij Vitesske uit Brussel. Zij beschikken namelijk over een uitgebreid wagenpark dat voor elk probleem een oplossing biedt, ongeacht de grootte van de septische put. Naast het ledigen en reinigen van septische putten kan je trouwens eveneens contact opnemen met de ruimdienst van Vitesske voor het reinigen van regenputten of voor rioolreiniging. Aarzel dus niet om bij een van deze problemen contact op te nemen met Vitesske op 02/427.42.90.
  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
septische put ledigen reinigen septische put septische put reinigen septische put
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01