NL

Regenput reinigen en ledigen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een regenwaterput te plaatsen uit ecologische overwegingen. Zo'n regenput maakt het immers mogelijk om helder regenwater te gebruiken voor tal van huishoudelijke zaken. Bovendien is de plaatsing van een regenwaterput in de meeste gevallen ook verplicht bij nieuwbouw of grondige renovaties. Merk je echter dat het water uit je regenput niet helder is of vreemd ruikt? Doe dan beroep op Vitesske uit Brussel om je regenput te ledigen en te reinigen.

 

De voordelen van een regenput

Drinkbaar kraanwater is schaars en niet goedkoop, en dat zijn meteen de hoofdredenen waarom veel mensen kiezen voor een regenwaterput. Dankzij een regenput hoef je immers niet langer dat kostbare kraanwater te gebruiken om bijvoorbeeld het toilet door te spoelen, de was te doen, de tuin water te geven, enzovoort. Daarnaast bevat regenwater geen kalk, wat zeker een pluspunt is voor je huishoudelijke toestellen, en kunnen regenputten eveneens helpen in de strijd tegen overstromingen.

 

Regelmatig de regenput reinigen: een noodzaak

In een regenwaterput bevinden zich nuttige bacteriën die ervoor zorgen dat het regenwater schoon blijft. Na verloop van tijd is het echter onvermijdelijk dat slijk en bladeren zich ophopen op de bodem van de regenput. Hierdoor wordt het regenwater vuil en kan er ook geurhinder ontstaan. Daarom is het nodig om de regenput regelmatig te laten ledigen en reinigen. Hierna zal de regenput volledig terug in orde zijn, zodat je verlost bent van geurhinder en opnieuw kan genieten van de voordelen van helder regenwater.

 

Vitesske houdt je regenput in optimale conditie

Vitesske zorgt ervoor dat jouw regenwaterput in een optimale conditie blijft, gelijk welke grootte de put heeft. De wagens van Vitesske zijn immers zo ontworpen dat zij alle volumes aankunnen. Bovendien werkt Vitesske zowel voor particulieren als voor professionelen. Wil je graag meer informatie over het ledigen of reinigen van regenputten, of over de andere diensten van Vitesske? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met hen! Klik hier om meteen doorverwezen te worden naar de contactpagina.
  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
regenput reinigen regenputten regenput regenwaterput
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01