NL

Rioolreiniging

Een van de specialisaties van Vitesske uit Brussel is rioolreiniging. Dit doen doen we zowel probleemoplossend als preventief. Zeker bij grotere gebouwen, zoals appartementsblokken of bedrijven, kan een preventieve rioolreiniging namelijk veel problemen voorkomen. Het is immers een feit dat zelfs de kleinste zaken al een verstopping met zich kunnen meebrengen, zoals bijvoorbeeld vetten van keukenafval die zich vastzetten in de leidingen. Zoek je daarom een ervaren firma voor een preventieve rioolreiniging of voor het oplossen van een probleem met de leidingen? Dan zit je goed bij Vitesske.

 

Rioolreiniging onder hoge druk

Het wagenpark van Vitesske is zeer uitgebreid en bestaat uit diverse combi-wagens. Voor rioolreiniging zullen wij echter altijd gebruik maken van een hogedruktechniek. Dit houdt in dat water onder hoge druk door de leidingen wordt gespoten. Op die manier wordt al het vuil uit de buizen meegevoerd en opgezogen in onze combi-wagen. Bij Vitesske kan je terecht voor het reinigen van rioleringen van alle diameters, en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, labo's, gemeenten, industrie, enzovoort.

 

Rioolreiniging en andere rioleringswerken

Naast rioolreiniging kan je ook bij Vitesske aankloppen voor tal van andere rioleringswerken. Zo is het altijd mogelijk om na een rioolreiniging ook een camera-inspectie te laten uitvoeren, en kunnen we deze camera's eveneens inschakelen om verstoppingen op te sporen. Voorts bieden wij voor elke situatie een gepaste oplossing, ook als er bijvoorbeeld rioolproblemen zijn in ondergrondse garages of andere moeilijk bereikbare plaatsen. Zo zie je maar: voor rioolreiniging of andere rioolproblemen moet je bij Vitesske uit Brussel zijn!

 

Rioolreiniging door Vitesske: snel en doeltreffend

Zijn er problemen met een verstopte riolering? Bel dan naar Vitesske op het nummer 02/427.42.90. Onze wachtdienst staat 7/7 voor je klaar zodat wij kunnen zorgen voor een snelle interventie en snelle oplossing van je rioolproblemen. Bovendien kan je ons niet enkel inschakelen voor het oplossen, maar ook voor het voorkomen van moeilijkheden met de riolering. Zo raden wij preventieve rioolreiniging aan om verstoppingen te voorkomen. Voor meer informatie hieromtrent kan je mailen naar info@vitesske.be of ons contacteren via het contactformulier.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
rioolreiniging riolering rioolproblemen rioleringswerken
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01