NL

Wc verstopt, wat nu?

Toiletpapier dat maar niet wil doorspoelen, water dat tot aan de rand van de pot komt, een bubbelend toilet, en ga zo maar verder: als je deze zaken herkent, dan is de kans groot dat je wc verstopt is. Dit is natuurlijk allesbehalve aangenaam, maar hoe kan je een toilet ontstoppen? Zelf aan de slag gaan met de alom bekende ontstopper is één mogelijkheid, maar als dit niet lukt schakel je best de hulp in van de ontstoppingsdienst van Vitesske.

 

Wc verstopt... Wat zijn de oorzaken?

Is je wc verstopt? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo komt het vaak voor dat een wc verstopt is geraakt door het gebruik van té veel wc-papier, maar daarnaast gebeurt het ook regelmatig dat er dingen in het toilet belanden die daar eigenlijk niet horen. Denk hierbij aan wc-rollen of vochtige doekjes. Wil je dus voorkomen dat je wc verstopt raakt, wees dan voorzichtig met wat je in het toilet werpt! Voorkomen is immers nog steeds beter dan genezen. Is je wc toch verstopt geraakt, aarzel dan niet om te bellen naar de gespecialiseerde ontstoppingsdienst van Vitesske.

 

Wc verstopt ten gevolge van een volle septische put

De oorzaken die je hierboven kan lezen, zijn uiteraard niet de enige dingen die ervoor kunnen zorgen dat je wc verstopt raakt. Een volle septische put kan namelijk ook aan de basis liggen van je verstopte toilet. In dit geval kan je Vitesske bellen om je septische put te laten leegmaken en eveneens te laten reinigen. Hierdoor zal de werking van de put weer in balans zijn en zal je minder snel het risico lopen dat je wc verstopt raakt. Wil je hier graag meer over weten of vermoed je dat jouw septische put vol is? Neem dan gerust contact op met ons op het nummer 02/427.42.90 of via info@vitesske.be.

 

Vertrouw op Vitesske wanneer je wc verstopt is

Als de afvoer van je wc verstopt is, dan zal dit allerlei nare gevolgen met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om een beroep te doen op de ontstoppingsdienst van Vitesske. Al sinds 1954 vormen wij namelijk dé betrouwbare partner bij uitstek wanneer het gaat om verstoppingen of andere problemen met de riolering. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten steeds zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen, en dit tegen transparante prijzen. Bovendien voeren wij ontstoppingen uit in zowel huizen als appartementen. Als je wc verstopt is, is er dus maar één adres: Vitesske uit Brussel!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
wc verstopt ontstoppen ontstoppingsdienst ontstopper
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01