NL

Geurhinder in huis opsporen en oplossen

Niets zo vervelend als onaangename geurtjes in huis. In de keuken, in het toilet, in de badkamer,... Geurhinder kan overal in je woning optreden. Maar wat is nu exact de oorzaak van deze nare geuren? Jammer genoeg kunnen we daar geen eenduidig antwoord op geven. Geurhinder kan immers verschillende oorzaken hebben, zoals een vervuilde regenput of een probleem met de riolering. Gelukkig biedt Vitesske een oplossing voor al deze zaken. Of de reden nu ligt in de regenput, de septische put of de afvoerleidingen: wij zoeken de oorzaak en maken een einde aan de geurhinder!

 

Geurhinder veroorzaakt door problemen met de riolering

Een veelvoorkomende oorzaak van geurhinder moet gezocht worden in de riolering. Verstoppingen, breuken en lekkages kunnen er immers voor zorgen dat onaangename geurtjes je woning binnenkomen. Om deze problemen op te sporen beschikken wij over speciale camera's voor het inspecteren van rioleringen. Zonder kap- en breekwerken kunnen we zo heel efficiënt de oorzaak van de geurhinder opsporen, zelfs in de kleinste leidingen. Bovendien hebben wij een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens die voor elk probleem een oplossing bieden.

 

Geurhinder veroorzaakt door de regenput of septische put

Naast rioolproblemen kunnen ook je regenput of septische put aan de oorzaak liggen van de geurhinder. Zo kunnen slib en resten van bijvoorbeeld takken en bladeren in je regenput terechtkomen, met als gevolg dat het regenwater een vieze geur krijgt. De oplossing? Je regenput laten leegmaken en reinigen door Vitesske! Hetzelfde geldt voor de septische put. Wanneer deze vol zit of verstopt is kan er namelijk eveneens geurhinder ontstaan. Ook in dit geval kan je een beroep doen op Vitesske om de septische put te ledigen en grondig schoon te maken.

 

Vitesske maakt korte metten met geurhinder

Geurhinder kan dus verschillende oorzaken hebben. Ligt het aan je septische put? Of aan de regenput? Of is er misschien een probleem met de riolering? Onze vakmensen zoeken het graag voor je uit. Wij beschikken namelijk over alle nodige materialen om de problemen op te sporen en te verhelpen. Heb je dus last van geurhinder in huis, aarzel dan niet om Vitesske te contacteren. Wij nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren! Contact opnemen kan op info@vitesske.be of 02/427.42.90.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
geurhinder septische put ledigen geurhinder in huis geurhinder opsporen
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01