NL

Ontstoppingen door Vitesske

De ontstoppingsdienst van Vitesske zorgt ervoor dat alle problemen omtrent verstoppingen snel en efficiënt worden opgelost. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector worden alle ontstoppingen op een uiterst professionele manier uitgevoerd, met een minimum aan hinder voor de klant. Ook voor meer specifieke problemen die buiten het normale kader treden zullen wij steeds samen met onze klanten op zoek gaan naar een aangepaste oplossing. Zoek je een betrouwbare firma die beschikt over de nodige expertise omtrent ontstoppingen? Vertrouw dan op Vitesske uit Brussel.

 

Alle ontstoppingen snel en efficiënt uitgevoerd

Alle ontstoppingen worden uitgevoerd met een combi-vrachtwagen. Deze vacuüm- en hogedrukwagens maken het mogelijk om in één enkele interventie alle nodige werken uit te voeren. Wij beschikken eveneens over een aangepast voertuig voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals ondergrondse parkings. Deze kleine combi-wagen maakt ontstoppingen mogelijk op plaatsen waar andere vrachtwagens niet kunnen komen. Bovendien kunnen wij afvoerleidingen ontstoppen van elke diameter, ook wanneer deze zeer beperkt is.

 

Ontstoppingen en opsporen van problemen

Bij een onduidelijke oorzaak of bij herhaaldelijke problemen met een verstopte afvoer kan het zeer nuttig zijn om een camera-inspectie te laten uitvoeren door Vitesske. Met deze techniek kunnen we op een erg nauwkeurige manier bepalen waar het probleem zich bevindt, zonder dat hier breekwerken aan te pas komen. Daarnaast kan je ons ook inschakelen voor het preventief reinigen van leidingen. Hierdoor worden ernstige problemen vermeden zodat ingrijpende ontstoppingen niet nodig zullen zijn. Zeker in een industriële context is dit een enorm belangrijk gegeven.

 

Voor ontstoppingen slechts één adres: Vitesske

Een uitgebreid wagenpark, een groot arsenaal aan eigen materieel en een team van ervaren vaklui: voor ontstoppingen is Vitesske de beste partner die je kan vinden. Bovendien maken wij gebruik van de allerlaatste technieken op vlak van camera-inspectie, zodat steeds een efficiënte oplossing gevonden kan worden voor tal van problemen met verstopte leidingen. Wil je graag meer weten of wil je beroep doen op onze diensten omtrent ontstoppingen? Aarzel dan niet en contacteer onze 7/7 wachtdienst op het nummer 02/427.42.90. Wij zorgen voor een snelle interventie zodat de problemen zo spoedig mogelijk van de baan zijn.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ontstoppingen ontstoppen ontstoppingsdienst verstopte afvoer
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01