NL
 • tank cleaning tanks tank reinigen vetputten
  tank cleaning tanks tank reinigen vetputten    Bel ons op 02/427.42.90
 • tank cleaning tanks tank reinigen vetputten
  tank cleaning tanks tank reinigen vetputten    Bel ons op 02/427.42.90
 • tank cleaning tanks tank reinigen vetputten
  tank cleaning tanks tank reinigen vetputten    Bel ons op 02/427.42.90

Tank cleaning of industriële reiniging

Tank cleaning is een van de specialisaties van Vitesske uit Brussel. Wij kunnen elke tank professioneel reinigen, gaande van tanks die gevaarlijke chemische stoffen bevatten tot carwashputten en vetputten. Voor elke tank cleaning kunnen wij rekenen op ons uitgebreide wagenpark dat bestaat uit allerhande combi-wagens. Deze gespecialiseerde vrachtwagens bieden voor elke situatie en elk probleem de gepaste oplossing. Zoek je dus een betrouwbare firma die reeds vele decennia lang ervaring heeft inzake tank cleaning? Doe dan beroep op Vitesske.

 

Tank cleaning voor tanks van elk formaat

Als expert in tank cleaning kan Vitesske elke klus de baas. Zelfs de grootste tanks vormen voor ons geen enkel probleem, gezien onze grootste ADR-vrachtwagen een tankinhoud aankan van 1000 tot maar liefst 24.00 liter. Voor tank cleaning in moeilijk toegankelijke ruimtes beschikken wij tevens over een mini combi-wagen met vacuüm en hoge druk. Deze kan perfect ter plekke geraken, ook in bijvoorbeeld garages en ondergrondse parkings (tot 1m80). Heb je vragen over onze diensten omtrent tank cleaning of heb je een specifiek probleem? Neem dan contact op met Vitesske: wij gaan elke uitdaging aan en zoeken steeds naar de meest gepaste oplossing.

 

Tank cleaning conform de milieuwetgeving

Uiteraard verloopt onze tank cleaning steeds in overeenstemming met de milieuwetgeving. Nadat we een tank gereinigd hebben zal het afval naar erkende verwerkingscentra gebracht worden. Bovendien zullen we de klant ook steeds alle benodigde attesten bezorgen, waaronder het verwerkingsattest dat wordt meegeleverd met de factuur. Op die manier kan je er zeker van zijn dat de gereinigde tank in kwestie perfect voldoet aan alle regels en normen.

 

Tank cleaning door Vitesske uit Brussel

In de industriële wereld is tank cleaning een echt vakmanschap geworden. Vertrouw daarom op de deskundigheid van Vitesske uit Brussel. Onze verworven expertise, in combinatie met een team van vakmensen en het geschikte materieel voor elke klus, maken dat wij voor elk probleem een oplossing bieden. Bovendien zijn wij werkzaam over heel België en beschikken wij over het ISO-label, dat een optimale kwaliteit garandeert. Voor tank cleaning van tanks van elk formaat, neem je contact op met Vitesske!


 • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
  T. Vandeweghe
 • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
  Van Gijsegem
tank cleaning vetputten tanks tank reinigen
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01