NL

Beerput of septische put leegmaken

Het leegmaken van een septische put kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Zo kan het door de jaren heen gebeuren dat de afvoer van de beerput langzaamaan dichtslibt, of kan de natuurlijke werking van de septische put verstoord raken waardoor de inhoud niet meer voldoende verwerkt wordt. Spoelt het toilet dus niet goed meer door? Of lijken de afvoeren van lavabo's en douches verstopt te zitten? Bel dan naar de ruimdienst van Vitesske uit Brussel om je septische put te laten leegmaken. Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de sector garanderen wij een gepaste oplossing voor elk probleem.

 

Oplossingen op maat voor het leegmaken van een septische put

Vitesske luistert steeds naar de specifieke noden van de klant naargelang zijn industrie, is enorm flexibel en beschikt over een aangepast wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit diverse combi-wagens die, naast het leegmaken van septische putten, ook ontstoppingen uitvoeren. Op die manier hoeven wij slechts één keer ter plekke te komen voor het oplossen van verschillende problemen. Voorts kunnen wij septische putten leegmaken van alle groottes, gezien onze grootste vrachtwagen een capaciteit heeft van 24.500 liter. Na het leegmaken van een septische put zullen wij deze trouwens ook steeds grondig reinigen zodat hij opnieuw naar behoren functioneert.

 

Onze service omtrent het leegmaken van septische putten

Vitesske uit Brussel biedt dus steeds een service op maat van de klant. Wij zijn dan ook geen gigantisch bedrijf dat bandwerk levert, maar eerder een kleinere firma die in staat is om snel te reageren op de meest uiteenlopende problemen. Een septische put leegmaken, een regenput reinigen, ontstoppingen oplossen, enzovoort: onze snelle en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat elke klant op een doeltreffende manier geholpen wordt.

 

Septische put leegmaken? Contacteer Vitesske

Door ons aangepaste wagenpark en grote hoeveelheid specifiek materieel biedt Vitesske een oplossing op maat van elk probleem. Bovendien hebben wij alles in huis om zelfs de grootste klussen aan te kunnen. Een septische put laten leegmaken? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van Vitesske uit Brussel. Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 02/427.42.90.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
septische put leegmaken leegmaken septische put septische put septische putten
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01