NL

Industriële reiniging

Door de jaren heen is Vitesske uit Brussel uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van industriële reiniging. Vele bedrijven rekenen en vertrouwen dan ook op ons voor de meest uiteenlopende interventies op hun industriële sites. Ons uitgebreid wagenpark en de ervaring van ons team laten ons toe om in te gaan op alle vragen wat betreft industriële reiniging. Treedt het werk buiten het normale kader? Dan zullen wij samen met de klant op zoek gaan naar een aangepaste oplossing. Graag maken wij dan tijd vrij om het uit te voeren werk ter plaatse te evalueren.

 

Industriële reiniging van tanks en putten

Vitesske biedt verschillende diensten op het vlak van industriële reiniging. Zo kan je ons inschakelen voor het reinigen van tanks van elk formaat (oftewel tank cleaning), en kan je eveneens een beroep doen op ons voor het leegmaken en/of reinigen van septische putten en vetputten. Dankzij ons aangepaste wagenpark kunnen wij steeds het juiste materiaal inzetten om de klus te klaren. Onze grootste tankwagen beschikt bijvoorbeeld over een capaciteit van 24.500 liter, en al onze vrachtwagens zijn combi-wagens die uitgerust zijn met vacuüm- en hogedrukinstallatie.

 

Wij maken komaf met alle rioolproblemen

Als specialist in industriële reiniging biedt Vitesske eveneens oplossingen op maat voor de meest uiteenlopende rioolproblemen. Onze ontstoppingsdienst zorgt ervoor dat verstopte leidingen snel en efficiënt ontstopt worden, en ook voor rioolreiniging en rioolinspectie ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector voeren wij al deze werken uit op een uiterst deskundige manier, met een minimum aan hinder voor de klant.

 

Een ruim aanbod van industriële reiniging

Vitesske beschikt over een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden wanneer het gaat om industriële reiniging. Dankzij onze jarenlange ervaring en een ruim arsenaal aan materialen en vrachtwagens vormen wij dan ook een uiterst betrouwbare partner voor alles aangaande industriële reiniging. Uiteraard worden alle bovenstaande diensten ook steeds uitgevoerd conform de milieuwetgeving. Voor verdere informatie over industriële reiniging kan je steeds contact opnemen met onze wachtdienst op het nummer 02/427.42.90 of via info@vitesske.be.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
industriŽle reiniging tank cleaning rioolproblemen ontstoppingsdienst
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01