NL

Een verstopte afvoer?

De afvoerleidingen van de keuken of badkamer krijgen het vaak zwaar te verduren. Haren, zeep, etensresten, enzovoort: allemaal verdwijnen ze in de riolering. Een verstopte afvoer is dan ook een veelvoorkomend probleem, en da's absoluut geen pretje. Je zal de douche, de lavabo of het bad immers tijdelijk niet kunnen gebruiken (tenzij je een overstroming riskeert) en het afvalwater dat blijft staan zal eveneens nare geurtjes met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk dat je in zulke gevallen zo snel mogelijk contact opneemt met een vakman als Vitesske!

 

Vitesske ontstopt jouw verstopte afvoer

Wie te maken heeft met een verstopte afvoer kan zijn toevlucht zoeken in verschillende huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Deze zullen echter niet altijd voldoende zijn om de verstopte afvoer helemaal te ontstoppen. Beter is dan ook dat je contact opneemt met Vitesske. Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen, en dit zowel in huizen als in appartementen. Heb je dus last van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer, of elders in huis? Aarzel dan niet en bel onze ontstoppingsdienst op het nummer 02/427.42.90!

 

Een verstopte afvoer voorkomen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, en dat geldt ook voor een verstopte afvoer. Het kleinste restje vuil kan immers al zorgen voor een lastige verstopping. Gelukkig kan Vitesske uit Brussel je ook hierbij helpen, namelijk door het uitvoeren van een preventieve rioolreiniging. Op die manier krijgt de riolering een stevige onderhoudsbeurt die verstoppingen, en alle vervelende gevolgen, voorkomt. Wil jij graag een verstopte afvoer vermijden? Dan kan je altijd bij ons terecht voor verdere uitleg over zo'n preventieve reiniging.

 

Verstopte afvoer? Bel dan naar Vitesske!

Een van de grootste troeven van Vitesske uit Brussel is dat wij alles tot in de details bespreken met de klant. Je kan bij ons dus steeds rekenen op transparante prijzen zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring én uitgebreid arsenaal aan materialen kunnen wij bovendien 95% van de rioolproblemen de dag zelf nog verhelpen. Ten slotte gaan wij prat op een persoonlijke aanpak en kan je 7 dagen op 7 een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Een verstopte afvoer? Bel ons of neem contact op via info@vitesske.be!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
verstopte afvoer ontstoppingsdienst verstopte afvoer keuken verstopte afvoer badkamer
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01