NL

De ontstoppingsdienst van Vitesske

Zijn er problemen met de riolering? Dan staat de ontstoppingsdienst van Vitesske 7/7 voor je klaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontstoppen van alle soorten leidingen. Contacteer bij problemen onze wachtdienst en wij zorgen voor een snelle interventie. Bovendien beschikt onze ontstoppingsdienst over verschillende middelen die voor elk probleem een oplossing bieden, zoals speciale combi-wagens en verschillende soorten camera's voor camera-inspectie.

 

Ontstoppingsdienst voor diverse rioleringswerken

Voor diverse rioleringswerken kan je rekenen op de ontstoppingsdienst van Vitesske uit Brussel. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met verschillende combi-voertuigen die voor elk probleem een oplossing op maat aanreiken. Zo kan onze ontstoppingsdienst zowel gebruik maken van vacuüm- als van hogedruktechnieken, en ook rioleringswerken op moeilijk bereikbare plaatsen (zoals ondergrondse parkings) vormen geen enkel probleem. De ontstoppingsdienst van Vitesske zorgt voor een snelle verhelping van alle rioolproblemen!

 

Onze ontstoppingsdienst werkt ook met camera-inspectie

De camera-inspectie van een riolering maakt het mogelijk om heel nauwkeurig te bepalen waar een verstopping zich bevindt. Zo zijn breekwerken niet nodig en wordt je gespaard van de kosten die hier anders mee zouden samengaan. Door middel van camera-inspectie kunnen we bovendien ook zonder problemen rioolstelsels in kaart brengen van bestaande woningen. De ontstoppingsdienst van Vitesske investeert continu in de meest geavanceerde technieken inzake camera-inspectie en biedt dan ook voor elk probleem een oplossing.

 

De snelste en meest efficiënte ontstoppingsdienst

Bij een verstopping van de riolering zijn een snelle service en efficiënte oplossing van het grootste belang. Vertrouw daarom op de ontstoppingsdienst van Vitesske uit Brussel. Onze wachtdienst is namelijk 7/7 bereikbaar en door ons uitgebreide aanbod aan middelen en technieken garanderen wij een snelle, efficiënte verhelping van alle rioolproblemen. In 95% van de gevallen kunnen wij het probleem de dag zelf nog verhelpen! Aarzel dus niet en kies voor de ontstoppingsdienst van Vitesske indien er problemen zijn met je riolering.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ontstoppingsdienst verstopping camera-inspectie rioleringswerken
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01