NL

De camera-inspectie van een riolering

Vitesske uit Brussel investeert continu in de nieuwste en meest geavanceerde technieken om rioolproblemen op te sporen en te verhelpen. Door middel van camera-inspectie kunnen wij bijvoorbeeld moeilijk te vinden verstoppingen, lekken, en andere defecten detecteren. Daarenboven is camera-inspectie eveneens een handig hulpmiddel om het rioolnetwerk van een bestaand gebouw in kaart te brengen. In wat volgt kom je meer te weten over de mogelijkheden en voordelen van de camera-inspectie van een riolering.

 

Camera-inspectie voorkomt breek- en kapwerken

Het grote voordeel van camera-inspectie is dat we zeer nauwkeurig kunnen bepalen op welke plaats en welke diepte een probleem zich juist bevindt, zonder dat hier ingrijpende breekwerken aan te pas komen. Zeker indien een gebouw wel vaker geteisterd wordt door problemen met de riolering (zoals geurhinder of een verstopte afvoer) vormt camera-inspectie dan ook een ideale oplossing. Bovendien beschikt Vitesske over camera's in diverse formaten, wat ons toestaat om bijna elke riolering te onderwerpen aan een camera-inspectie.

 

Een bestaand rioolstelsel in kaart brengen via camera-inspectie

Heb je een woning gekocht die je graag wil renoveren, maar beschik je niet over een rioleringsplan? Dan kunnen we via camera-inspectie perfect het rioolstelsel in kaart brengen. Op die manier kan je makkelijk terugvinden waar de rioleringen zich bevinden en voorkom je dat er leidingen geraakt worden tijdens de verbouwing. Ook in dit geval zorgt camera-inspectie er dus voor dat dure en tijdrovende breekwerken overbodig worden. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van camera-inspectie? Neem dan zeker contact op met Vitesske.

 

Rioolproblemen oplossen via camera-inspectie

Vitesske beschikt over de meest geavanceerde cameratechnieken om een goed beeld te krijgen van de rioleringen en afvoerbuizen van een gebouw. Indien gewenst kan de camera-inspectie ook worden opgenomen op DVD of een andere drager, zodat je deze in kleur kan herbekijken. Eveneens zal er een inspectierapport worden bijgevoegd zodat je alle aandachtspunten netjes in kaart krijgt. Voor verdere informatie over de camera-inspectie van een riolering kan je altijd terecht bij Vitesske!
  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
camera-inspectie riolering camera-inspectie riolering riolering camera-inspectie
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01