NL

Vitesske, specialist in rioleringswerken

Een verstopte afvoer, toiletten die niet goed meer aflopen, onaangename geurtjes,... Word je gehinderd door problemen met de riolering, dan ben je aan het juiste adres bij Vitesske uit Brussel. Wij kunnen namelijk instaan voor alle rioleringswerken, gaande van het ontstoppen tot het reinigen van zowel industriële als particuliere rioleringen. Door ons uitgebreide aanbod aan middelen en technieken vinden wij voor elk probleem de gepaste oplossing, en daarenboven kan je 7/7 rekenen op onze wachtdienst.

 

Rioleringswerken op maat

Van de kleinste rioolreiniging tot het ontstoppen van rioleringen in appartementen en fabrieken: Vitesske garandeert een snelle en effectieve oplossing voor alle rioleringswerken. Zo beschikken wij over een uitgebreid wagenpark met vacuüm-hogedruk combi-wagens waardoor wij altijd een oplossing achter de hand hebben. Voorts voeren wij eveneens rioleringswerken uit op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zoals ondergrondse parkings en garages. Dit gebeurt met een speciale combi-vrachtwagen die werd aangepast voor werken waar een hoogte van maximaal 1m80 toegelaten is.

 

De nieuwste technologieën op vlak van rioleringswerken

Om steeds efficiënte oplossingen te kunnen bieden maakt Vitesske gebruik van de meest geavanceerde technieken wat betreft rioleringswerken. De detectie en identificatie van een verstopping kan bijvoorbeeld gebeuren via ultrasone technologie, wat ons in staat stelt om tot op een paar centimeter precies aan te tonen waar en hoe diep de verstopping zich bevindt. Daarnaast voeren we ook rioleringswerken uit met behulp van camera-inspectie. Door te blijven investeren in nieuwe technologieën staat Vitesske garant voor een perfecte uitvoering van elk type rioleringswerken!

 

Eén adres voor alle rioleringswerken

Vitesske is niet voor niets dé specialist in rioleringswerken. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden om problemen met de riolering op te lossen, zodat wij in 95% van de gevallen het probleem de dag zelf nog kunnen verhelpen. Bovendien kan je 7/7 contact opnemen met onze wachtdienst en zijn wij steeds snel ter plaatse. Voor rioleringswerken van eender welke omvang, dringend of niet, is er slechts één adres: Vitesske uit Brussel!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
rioleringswerken problemen riolering verstopping ontstoppen
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01