NL

Vakkundige rioolinspectie door Vitesske

Een goed functionerende riolering is van een enorm groot belang, zeker in de industriële sector of bij bedrijfsgebouwen. Daarom is het belangrijk om het riool regelmatig aan een rioolinspectie te onderwerpen, zodat verstoppingen of andere rioolproblemen snel kunnen worden opgespoord. Op die manier voorkomt rioolinspectie dat de schade erger wordt en dat je later hoge kosten zal moeten betalen om deze op te lossen. Bovendien voert Vitesske elke rioolinspectie uit met speciale camera's, die alle rioolproblemen op een doeltreffende manier kunnen detecteren.

 

Waarom is rioolinspectie nodig?

Een rioolinspectie kan zowel preventief als probleemoplossend worden uitgevoerd. Bij een preventieve rioolinspectie zullen complicaties (zoals lekken en breuken) tijdig worden opgespoord, zodat ergere problemen en hogere kosten voorkomen kunnen worden. Daarnaast vormt camera-inspectie eveneens een handige oplossing om vaak terugkerende problemen te detecteren. Wordt je al geruime tijd gehinderd door onaangename geuren of is de afloop al meerdere keren op korte tijd verstopt geweest? Dan kan een rioolinspectie met camera de oorzaak hiervan nauwkeurig opsporen, zonder kap- of breekwerken.

 

Rioolinspectie via rioolcamera's

Voor het uitvoeren van een rioolinspectie beschikken wij over camera's in diverse types en formaten, zodat wij rioleringen van uiteenlopende diameters kunnen onderzoeken. Daarnaast is het perfect mogelijk om de rioolinspectie op te nemen op DVD of op een andere drager naar keuze. Dit kan in zwart-wit, maar indien gewenst kan de inspectie ook in kleur worden opgenomen. Bovendien werken wij enkel met de meest geavanceerde apparaten en blijven we continu investeren in nieuwe technologieën. Wie een rioolinspectie laat uitvoeren door Vitesske kan er dan ook zeker van zijn dat alles op een deskundige en hoogst professionele wijze verloopt.

 

Rioolinspectie en tal van andere diensten

Wil je graag een rioolinspectie laten uitvoeren door Vitesske uit Brussel? Bel dan naar 02/427.42.90. Onze wachtdienst is 7 dagen op 7 bereikbaar zodat er altijd snel een interventieteam ter plekke kan worden gestuurd. Wij beschikken tevens over diverse combi-wagens die een oplossing bieden voor verschillende rioolproblemen. In 95% van de gevallen kan Vitesske er dan ook voor zorgen dat rioolproblemen de dag zelf nog worden opgelost. Een professionele ontstoppingsdienst die beschikt over de nodige materialen en ervaring? Dat is Vitesske!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
rioolinspectie riolering rioolproblemen ontstoppingsdienst
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01