NL

Rioolreiniging en rioleringswerken

Om verstoppingen, lekken, geurhinder etc. te voorkomen is rioolreiniging van groot belang. Door je riolering preventief te laten reinigen door Vitesske vermijd je immers ongemakken en hoge kosten in de toekomst. Naast preventieve rioolreiniging kan Vitesske uiteraard ook probleemoplossend te werk gaan. Een verstopte afvoer, een wc die verstopt is, enzovoort: de ontstoppingsdienst van Vitesske kan al deze problemen vlot verhelpen. Voor rioolreiniging en andere rioleringswerken is er dan ook maar één adres!

 

Voor ons kent rioolreiniging geen grenzen

De rioleringen die wij onderhanden kunnen nemen variëren van heel klein tot heel groot. Daarenboven kunnen zowel particulieren als bedrijven, gemeenten, enzovoort ons contacteren omtrent rioolreiniging. Om al deze rioleringswerken uit te voeren beschikken wij over diverse combi-wagens die uitgerust zijn met vacuüm en hogedruk, zodat we in 95% van de gevallen kunnen garanderen dat het probleem de dag zelf nog wordt opgelost. Bovendien heeft onze grootste vrachtwagen een tankinhoud van 24.500 liter. Voor Vitesske kent rioolreiniging geen grenzen!

 

Rioolreiniging en camera-inspectie

Word je regelmatig geteisterd door een verstopte riolering? Dan kan Vitesske een camera-inspectie uitvoeren om het probleem snel en efficiënt op te sporen. Dit gebeurt steeds met de meest geavanceerde en professionele apparatuur. Wanneer blijkt dat de riolering ernstig vervuild is, kunnen we dan overgaan tot rioolreiniging. Indien gewenst kan je trouwens ook na de rioolreiniging een camera-inspectie laten uitvoeren ter controle. Wil je hier graag meer over weten, neem dan gerust contact op met Vitesske uit Brussel.

 

Vitesske verzorgt jouw rioolreiniging

Zowel preventief als probleemoplossend, voor rioleringen van alle diameters: rioolreiniging behoort tot een van de vakgebieden van Vitesske. Naast rioolreiniging kunnen wij bovendien ook tal van andere werken uitvoeren, zoals het leegmaken van septische putten, tank cleaning, het reinigen van vetputten en nog veel meer. Ons uitgebreide wagenpark en ruim arsenaal aan materieel stellen ons in staat om elk probleem op een doeltreffende manier op te lossen. Aarzel dus niet om ons te contacteren en meer te ontdekken over rioolreiniging of over onze andere rioleringswerken.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
rioolreiniging camera-inspectie rioleringswerken riolering
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01