NL
 • vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen
  vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen    Bel ons op 02/427.42.90
 • vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen
  vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen    Bel ons op 02/427.42.90
 • vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen
  vetput reinigen vetafscheider vetput vetput legen    Bel ons op 02/427.42.90

Een vetput reinigen en legen

Het plaatsen van een vetput (of vetafscheider) is verplicht voor bedrijven waar vetten vrijkomen in het afvalwater. Een vetafscheider zal er immers voor zorgen dat deze vetten niet in het rioolstelsel belanden. Uiteraard moet zo'n vetput goed onderhouden worden om ervoor te zorgen dat hij optimaal kan functioneren. Daarom is het nodig om op regelmatige basis de vetput te laten reinigen of legen. Hiervoor kan je rekenen op gespecialiseerde firma's zoals Vitesske uit Brussel.

 

Een vetput reinigen: waarom nodig?

Een vetput of vetafscheider wordt onder andere gebruikt in de horeca om te voorkomen dat vetten van etensresten in het rioolstelsel terechtkomen. Het is echter wel nodig om de vetput regelmatig te reinigen. Anders kan het opgehoopte vet verstoppingen en zelfs geurhinder veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Ook het legen van de vetafscheider is noodzakelijk. Vitesske kan deze taak voor jou uit handen nemen: na het legen zullen wij de vetput reinigen onder hoge druk en ervoor zorgen dat het afval op een ecologische manier verwerkt wordt. Uiteraard ontvangt de klant ook steeds een verwerkingsattest hieromtrent.


Een vetput reinigen: waarom nodig?
 
Bovendien kunnen wij zowel grote als kleine vetputten legen en reinigen en staat onze wachtdienst 7/7 voor je klaar.

Vetput reinigen wanneer het de klant uitkomt

Het spreekt voor zich dat bedrijven en horecazaken niet zomaar hun activiteiten kunnen stilleggen om een vetput te laten reinigen of legen. Kies daarom voor Vitesske: wij werken met zeer flexibele uren en kunnen interventies uitvoeren op eender welk uur van de dag. Heel vroeg 's ochtends of net laat op de avond: wanneer het de klant past, komen wij ter plaatse om de vetput te reinigen en/of te legen. Bovendien kan je ook altijd rekenen op onze wachtdienst die zeven dagen op zeven beschikbaar is. Zit je met een probleem dat snel moet worden opgelost, dan staat Vitesske voor je klaar.

 

Een vetafscheider of vetput laten reinigen door Vitesske

Industriële keukens, hotels, restaurants, enzovoort: indien er een vetput gereinigd of geledigd moet worden, dan is Vitesske dé firma waar je op kan rekenen. Door onze flexibele uren kunnen wij ter plaatse komen wanneer jij dat wilt, zodat er slechts een minimum aan hinder ondervonden zal worden. Bovendien kunnen wij zowel grote als kleine vetputten legen en reinigen en staat onze wachtdienst 7/7 voor je klaar. Meer weten over onze diensten? Of wil je ons contacteren om een vetput te reinigen? Bel dan naar 02/427.42.90 of contacteer ons via deze pagina.
 • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
  T. Vandeweghe
 • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
  Van Gijsegem
vetput reinigen vetput legen vetafscheider vetput
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01