NL
  • ondergelopen kelder ondergelopen kelder leegpompen water in de kelder camera-inspectie

Ondergelopen kelder? Leegpompen!

Je merkt een vreemde geur op die je recht naar de kelder of garage leidt… Wat blijkt? Die staat vol water en andere smurrie. Of het heeft net heel hard geregend en je kampt met een ondergelopen kelder… Wat doe je dan? Als ervaren rot in ontstoppingen en in het ruimen en reinigen van allerlei putten en tanks, vertelt Vitesske je wat de oorzaken kunnen zijn van een ondergelopen kelder en hoe je het probleem best aanpakt.

 

Oorzaken van ondergelopen kelder

Een ondergelopen kelder, waaraan zou dat kunnen liggen? Als het, bijvoorbeeld, buiten erg hard regent en de rioleringen kunnen al dat water niet aan, dan loopt je kelder jammergenoeg onder water. Andere mogelijke oorzaken van een ondergelopen kelder zijn een verstopte leiding, of een breuk of lek in de leiding. Hoe dan ook is het nooit een pretje om met een ondergelopen kelder te zitten. Best is natuurlijk om dit euvel proberen te voorkomen, maar gelukkig kan je zulke problemen (meestal) ook oplossen. Tegen felle regenbuien kan je weinig doen, maar in geval van een verstopte of lekkende leiding kan je samen met Vitesske op zoek gaan naar een gepaste oplossing!

 

Wat doe je bij een ondergelopen kelder?

Je hebt water in de kelder, en misschien ook wel wat modder of andere viezigheid. Hoe los je zo’n ondergelopen kelder dan het beste op? Stel om te beginnen de oorzaak van de wateroverlast vast. Komt het door hevige regenval? Als het echter duidelijk is dat je ondergelopen kelder niet is veroorzaakt door regen, dan ligt het waarschijnlijk aan de leidingen die eronder liggen. Een camera-inspectie van Vitesske (Brussel) brengt dan raad om een breuk in de waterleiding of een lekkende riolering op te sporen. Om het water in de kelder weg te krijgen komt een gespecialiseerde firma je kelder leegpompen, het slib en de modder verwijderen en de ruimte reinigen. Je kan de kamer ook laten desinfecteren, als dat nodig moest zijn. En zo pak je een ondergelopen kelder aan!

 

Oplossing voor ondergelopen kelder

Niet alleen kelders kunnen onderlopen, maar ook garages, ondergrondse parkings en zelfs liftkokers. Contacteer dan een gespecialiseerde firma die je kelder leegpompen komt. Weet je niet goed wat de oorzaak is van je ondergelopen kelder? Dan komt Vitesske een nauwkeurige camera-inspectie uitvoeren die wat meer licht op het probleem zal schijnen, zonder kap- of breekwerken! Is de oorzaak een verstopte of lekkende leiding? Dan weten we dat meteen! Contacteer ons dus op het nummer 02/427 42 90 of via mail op info@vitesske.be wanneer je te maken hebt met een ondergelopen kelder thuis, en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om de problemen op te lossen!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ondergelopen kelder camera-inspectie ondergelopen kelder leegpompen water in de kelder
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01