NL

Regenwaterput reinigen: wanneer en hoe

Regenwater opvangen in een regenwaterput en het water zo hergebruiken om het toilet door te spoelen, planten te gieten, het huis te poetsen, je auto te wassen en ga zo maar verder: je bespaart er veel mee op je waterfactuur! Een regenwaterput plaatsen is dus een financieel interessante én milieuvriendelijke zet, maar hoe houd je de put proper? Als expert vertelt Vitesske je wat meer over een regenwaterput reinigen.

 

Wanneer je regenwaterput reinigen?

Het is belangrijk dat je regenwater proper houdt en niet vervuilt, maar het is onvermijdelijk dat slijk en bladeren zich ophopen op de bodem van de put. Het regenwater kan daardoor vuil worden, verkleuren en voor onaangename geurtjes zorgen. Wat is dan de juiste oplossing? De regenwaterput reinigen, met de hulp van een expert, zoals Vitesske in Brussel. Die zal op deskundige wijze je regenwaterput reinigen.

 

Regenwaterput reinigen: nut van regenwaterfilter

Wil je dat er minder vuil in de put komt? Dan is het slim om een goede regenwaterfilter te laten installeren. Zo’n filter garandeert namelijk de kwaliteit van het water en zal mee je regenwaterput reinigen. In principe is regenwater altijd zuiver water, maar doordat het via het dak en de goot in de regenwaterput terechtkomt, is de kans groot dat het water vervuild geraakt door bladeren, zand, takjes en steentjes. De regenwaterfilter zal het vuil dus tegenhouden en het regenwater filteren zodat het gebruiksklaar is! Je regenwaterput reinigen zal daardoor ook minder nodig zijn dan wanneer er geen regenwaterfilter in zit. Wil je een regenwaterput plaatsen? Denk dan aan een regenwaterfilter!

 

Zonder zorgen je regenwaterput reinigen

Zoals je ziet, hoeft je regenwaterput reinigen geen grote zorg te zijn. Zit je toch nog met vragen over, bijvoorbeeld, de juiste regenwaterfilter, de werking van een regenwaterput of de volumes waarvoor je Vitesske kan inschakelen wanneer je je regenwaterput reinigen wil? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer 02/427 42 90 of via info@vitesske.be.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
regenwaterput reinigen regenwater regenwaterput regenwaterfilter
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01