NL
  • ontstoppingsdienst ruimdienst camera-inspectie verstopte wc

Vitesske brengt oplossing op maat

Vitesske zag het licht in Brussel in 1954 en was in die tijd gespecialiseerd in schoorsteenvegen. Het familiebedrijf blijft jaar na jaar groeien en breidt het dienstenpakket vanaf midden jaren ’70 uit met, een ruimdienst, een ontstoppingsdienst en industriële reiniging. Het gevolg? De rode camions van Vitesske zijn ondertussen niet meer weg te denken uit het Brusselse straatbeeld…

 

Vitesske combineert ervaring met vertrouwen

Na een jarenlange ervaring in de sector hebben we bij Vitesske duurzame contacten opgebouwd met onze klanten. Zowel particulieren als professionelen komen bij ons aankloppen om een beroep te doen op onze ontstoppingsdienst en ruimdienst. Het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen houden we graag in stand, en dus wordt Vitesske regelmatig doorgelicht op alle bedrijfsaspecten zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien investeren we voortdurend in de meest moderne technieken en beschikken we over een uitgebreid wagenpark. Zo kunnen we erg uiteenlopende werken uitvoeren en voorzien we een gepaste oplossing voor elk probleem wat betreft riolering.

 

7 dagen op 7 staat Vitesske voor je klaar

Een verstopte wc, geurhinder of een verstopte afvoer: Vitesske lost het allemaal voor je op. Bel ons bijvoorbeeld voor een camera-inspectie van je riolering, of voor een professionele reiniging van mazouttanks. Vitesske komt trouwens ook mazouttanks neutraliseren en verwijderen als dat nodig is. Of is je regenput of septische put misschien vol? Dan maken wij die zo snel mogelijk leeg! Wil je graag weten wat er nog tot de ontstoppingsdienst en ruimdienst van Vitesske hoort? Bel ons dan gewoon even op of stuur een mailtje!

 

Vitesske, een betrouwbare expert

Voor een snelle en kwalitatieve service ben je aan het goede adres bij Vitesske uit Brussel. Dankzij een jarenlange ervaring garanderen we onze klanten een professionele uitvoering van de werken. Of het nu gaat om een verstopte riolering bij je thuis, een reiniging van de regenput, of een camera-inspectie: op de ruimdienst en ontstoppingsdienst van Vitesske mag je blindelings vertrouwen!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ontstoppingsdienst verstopte wc ruimdienst camera-inspectie
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01