NL

De troeven van Vitesske

Wie kiest voor Vitesske uit Brussel, kiest voor kwaliteit en een uitstekende service. Naast onze jarenlange ervaring bezitten wij namelijk een aantal belangrijke troeven die van ons dé betrouwbare partner bij uitstek maken voor alles omtrent rioleringswerken, mazouttanks, het reinigen en ledigen van septische putten, tank cleaning, enzovoort. In wat volgt vertellen wij je graag wat meer over de meest belangrijke troeven die onze firma te bieden heeft.

 

Kwaliteit door ervaring en middelen

Vitesske werd opgericht in 1954. In de loop der jaren hebben wij dan ook een enorme professionele kennis opgebouwd en hebben wij eveneens een betrouwbaar team van gespecialiseerde vakmensen samengesteld. Tevens beschikken wij over een breed gamma aan materialen waardoor we een oplossing bieden voor elk probleem; van de kleinste ontstopping tot het reinigen van industriële tanks. Onze professionele aanpak heeft er daarenboven toe geleid dat wij sinds 1997 beschikken over het ISO 9001:2008 kwaliteitslabel. Bij Vitesske is kwaliteit immers een topprioriteit.

 

Een flexibele en persoonlijke aanpak

Qua omvang kan Vitesske uit Brussel omschreven worden als een iets kleiner bedrijf. Dit levert het enorme voordeel op van flexibiliteit, wat betekent dat we snel kunnen ingrijpen en eveneens een persoonlijke service kunnen bieden. Zo nemen wij steeds de tijd om te luisteren naar de klant en een gepaste oplossing te vinden voor zijn problemen, ook wanneer deze buiten het normale kader treden. Bovendien is onze wachtdienst 7 op 7 beschikbaar en zijn wij werkzaam in heel België, zowel voor particulieren als voor bedrijven, de overheid, de industriële sector, enzovoort.

 

Eerlijkheid troef bij Vitesske

Onze grootste troef is dat wij een eerlijk bedrijf zijn dat ernaar streeft om elk probleem op de meest gepaste wijze op te lossen. Hierbij houden we uiteraard steeds rekening met de klant en zorgen we ervoor dat alle werken worden uitgevoerd met een minimum aan hinder, binnen de gestelde deadline. Tot slot bieden wij altijd transparante en correcte prijzen zodat je bij ons nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan contact op met Vitesske via 02/427.42.90 of op info@vitesske.be.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
Vitesske mazouttanks tank cleaning rioleringswerken
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussée de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01