NL
  • ruiming ontstoppingsdienst rioleringswerken vetafscheider

Veiligheid primeert bij Vitesske

Een ophoping van slib in een vetafscheider leidt tot verstopte leidingen, een beschadigde septische put zorgt voor bodemverontreiniging, een lek in de leiding kan heel wat waterschade veroorzaken… Schakel de hulp in van Vitesske uit Brussel om in dergelijke situaties voor de nodige veiligheid te zorgen.

 

Vitesske biedt veiligheid in de vorm van:

Bij Vitesske doen we er alles aan om de veiligheid van de werken en ook die van de klant op elk moment te garanderen. Dat betekent dat we met speciaal opgeleide vakmensen werken die veiligheid steeds vooropstellen. Zij staan 7/7 voor je klaar om je uit de nood te komen helpen, als het gaat om rioleringswerken en de ruiming en reiniging van allerlei putten en tanks. De werken verlopen bovendien altijd in overeenstemming met de milieuwetgeving, want slib en ander afval voeren we af naar erkende verwerkingsbedrijven waarvoor je alle nodige attesten ontvangt. Gevaarlijke stoffen worden dus niet zomaar in de riolering geloosd, maar op een ecologische manier verwerkt. Ook dát is veiligheid! Heb je trouwens renovatieplannen? Doe dan een beroep op onze camera-inspectie om het rioolstelsel in kaart te brengen. Zo voorkom je dat leidingen geraakt worden bij verbouwingen!

 

Veiligheid bij ontstoppingen en ruimingen

De veiligheid én het comfort van onze klanten zijn gewaarborgd dankzij onze professionele ontstoppingsdienst en ruimdienst. Of het nu om een preventieve reiniging of ruiming gaat, of om een probleemoplossende interventie: Vitesske voert alle werken altijd met in alle veiligheid uit. We beperken de gevolgen van een volle septische put, vuil regenwater of een breuk in de leiding door zo snel mogelijk op te treden. Nog een tip van de expert? Laat riolen op regelmatige basis controleren om problemen tijdig op te sporen en schade te vermijden!

 

Een mazouttank in alle veiligheid reinigen of neutraliseren

Een mazouttank laten reinigen, neutraliseren of verwijderen door Vitesske gebeurt altijd volgens een vaste procedure en volgens de strengste voorschriften rond milieubeheer. De officiële attesten, zoals een neutralisatie-attest of een lozingsattest, zijn daar het bewijs van. Alle schadelijke stoffen worden immers eerst verwijderd om dan in alle veiligheid de tank te kunnen reinigen, neutraliseren of verwijderen. Vitesske beschikt daarvoor over alle nodige veiligheidsmiddelen, waaronder speciaal ontworpen vrachtwagens om ontvlambare stoffen te vervoeren.

 

Belang van veiligheid bij Vitesske

Vitesske (Brussel) besteedt veel aandacht aan veiligheid, zowel wat betreft de uitvoering van de werken als de situatie van de klant. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en kwaliteitsvol materiaal zijn we in staat om een probleemsituatie zo snel mogelijk op te lossen. Bovendien leven we bij elke reiniging, ruiming en ontstopping de strenge regelgeving na. Dat is waar veiligheid om draait bij Vitesske.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ruiming vetafscheider ontstoppingsdienst rioleringswerken
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01