NL
  • ruimdienst septische put ruiming tank cleaning

Ruimdienst Vitesske: officieel attest

Je handen wassen, het toilet doorspoelen, de afwasmachine opzetten, de auto wassen… Elke dag gebruik je water. Maar waar gaat het vuile water achteraf naartoe? Het afvalwater van huizen en bedrijven wordt opgevangen in diverse soorten putten. De ruimdienst van Vitesske zorgt ervoor dat die putten en tanks op de juiste manier gereinigd en geruimd worden, en dat er een correcte afvalverwerking plaatsvindt. Wat houdt dat concreet in?

 

Ruimdienst voor diverse putten

Vitesske uit Brussel staat bekend om zijn uitgebreide en betrouwbare ruimdienst voor het ledigen en reinigen van allerlei putten en tanks. Zowel particulieren, als bedrijven en overheidsinstanties kunnen de professionele hulp van Vitesske inschakelen om, bijvoorbeeld, een septische put of regenwaterput te laten reinigen. Daarnaast staat onze ruimdienst ook klaar voor de ruiming van mazouttanks, vetafscheiders, bezinkputten en carwashputten. Zoals je ziet, is de ruimdienst van Vitesske erg uitgebreid! We willen immers voor elk type tank cleaning een oplossing aanbieden. Vitesske beschikt daarom over een uitgebreid wagenpark met gespecialiseerde vrachtwagens, uitstekend materiaal en een ervaren team om elke job tot een goed einde te brengen.

 

Onze ruimdienst respecteert milieuwetgeving

De ruimdienst van Vitesske komt diverse soorten putten op een deskundige manier reinigen. Hiertoe behoren, onder andere, putten die gevaarlijke chemische afvalstoffen bevatten, die huishoudelijk afvalwater opvangen en die oliën en vetten scheiden van de rest van het afvalwater. Na de reiniging, voert onze ruimdienst het slib uit de put en andere afvalstoffen af naar erkende verwerkingsbedrijven. Hiervoor ontvang je een attest dat aantoont dat de ruiming is verlopen in overeenstemming met de milieuwetgeving, en dat elke gereinigde tank of put dus voldoet aan de opgelegde regels en normen op vlak van afvalverwerking.

 

Ruimdienst van Vitesske zorgt voor attest afvalverwerking

Moet de septische put, slibput of carwashput dus dringend gereinigd worden? Bel of mail dan naar Vitesske uit Brussel, en onze ruimdienst komt bij je langs voor een professionele reiniging. Vertrouw erop dat wij alle werken steeds uitvoeren conform de milieuwetgeving en dat je bij Vitesske elk vereist attest daaromtrent ontvangt. Nog vragen over afvalverwerking, attesten of de ruimdienst van Vitesske? We helpen je met veel plezier verder.


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
ruimdienst tank cleaning septische put ruiming
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01