NL

Welkom bij Vitesske

Al sinds 1954 vormt Vitesske uit Brussel dé betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met rioleringswerken en het ruimen en reinigen van putten en tanks. Ons team van ervaren medewerkers staat 7 dagen op 7 klaar om op een professionele, flexibele manier aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast beschikken wij over de meest moderne uitrusting en een uitgebreid wagenpark, zodat wij alle werken op een veilige en efficiënte manier kunnen uitvoeren. Uiteraard is kwaliteit hierbij steeds een hoofdvereiste. Daarom beschikken wij sinds 1997 over het ISO 9001:2008 kwaliteitslabel.

 

De ruim- en ontstoppingsdienst van Vitesske

Onze ruim- en ontstoppingsdienst kan worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende klussen. Zo kan je een beroep doen op Vitesske voor het reinigen en leegmaken van septische putten en regenputten, en kan je eveneens op ons rekenen voor rioolreiniging en allerlei andere rioleringswerken. Hiertoe behoort bijvoorbeeld ook camera-inspectie van de riolering.

 

Het reinigen, neutraliseren en verwijderen van mazouttanks

Ook wanneer het gaat om mazouttanks beschikt Vitesske over de nodige ervaring en kennis. Wil je je mazouttank graag laten reinigen? Of heb je nog een oude mazouttank die je wil laten neutraliseren of verwijderen? Neem dan contact op met Vitesske. Het reinigen, neutraliseren en verwijderen van mazouttanks is immers een vak apart dat vraagt om het nodige vakmanschap!

 

Industriële reiniging door Vitesske

Vitesske werkt zowel voor particulieren als voor de industriële sector, bedrijven, de overheid, enzovoort. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met combi-wagens (de capaciteit van onze grootste combi-wagen is 24.500l) en een speciaal aangepaste vrachtwagen die werken kan uitvoeren op plaatsen waar een hoogte van maximaal 1.80m toegelaten is. Tank cleaning, ontstoppingen, het reinigen van vetputten, enzovoort: Vitesske kan elke klus aan!

 

Vitesske staat klaar met raad en daad

Vitesske is niet voor niks de meest betrouwbare partner in de hele sector. Wij werken altijd met transparante en correcte prijzen, nemen de tijd om naar onze klanten te luisteren, en bieden oplossingen op maat. Dit zijn onze grootste troeven! Is je wc dus verstopt? Of wordt je geteisterd door geurhinder in huis of een verstopte afvoer? Vitesske staat klaar met raad en daad!

 

Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website en meer te ontdekken over onze diensten. Aarzel vooral niet ons te contacteren voor meer informatie! Onze professionele medewerkers helpen je met plezier verder.  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
Vitesske rioleringswerken ontstoppingsdienst reinigen van mazouttanks
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01